Blogging

Bloggens framtid

De siste få ukene har jeg fått flere nye følgere og det synes jeg er veldig fint.

Tusen takk og velkommen til dere nye!

Dere som har fulgt bloggen min over lengre tid ser kanskje en liten endring i tekstene: Fra veldig nært og personlig til litt mer samfunnsrelatert. Jeg kjenner at jeg liker å skrive på den måten og jeg mener at et liv med store funksjonsnedsettelser over tid gir mange viktige erfaringer og ny kunnskap som er lite verdsatt blant funksjonsfriske. Jeg ønsker derfor å fortsette å ta opp temaer som har mer allmenn og generell interesse, som ikke bare er ME-spesifikk.

Derfor ønsker jeg å høre fra deg på epost melivetpaaslep@gmail.com dersom du ønsker at jeg skal ta opp et tema. Det kan være fordommer du er møtt med, merkelige holdninger, tabubelagte temaer eller andre ting. Jeg kan ikke skrive rene fagtekster eller om spesifikke behandlinger og jeg kommer ikke til å reklamere for/omtale produkter (derav sponsing). Temaene jeg er interessert i skal passe inn i bloggens natur.

Melivetpaaslep skal fortsette å være som dere kjenner den, det jeg er ute etter er inspirasjon og å gjøre en innsats for de tause stemmene der ute, som ønsker å belyse et tema, men ikke tør selv. Eller som opplever at det er nødvendig å sette temaet på dagsorden.

Jeg håper å høre fra deg! Og jeg skal prøve å svare dere så godt jeg kan, men kan ikke garantere svar samme dag som dere sender epost.

Du trenger selvsagt ikke stå fram med din identitet!

Reklame

8 kommentarer om “Bloggens framtid

 1. Heisann!
  Gleder meg til å følge bloggen din i tiden som kommer, kan bli mange spennende innlegg av å oppfordre til tema 🙂
  Fokus vendt mer bort fra det helt personlige og over til mer samfunnsrelatert vinkling – tror det er et veldig bra tegn jeg. Først få både bearbeide og organisere sitt eget ståsted, deretter rette seg mer utover. Dette blir spennende! Lykke til 🙂

  Liker

 2. Jeg har ikke ME , men jeg kjenner mye til utmattelse og opplevelsen av å miste kraften selv til å gjøre det som inni meg gir glede. Det blir spennende å se endringen du tenker å gjøre 🙂 Jeg har selv tenkt en del på å TILFØYE en annen form til egen blogg, det personlige er nok min måte å formidle på , så den vil jeg ivareta. Men så kan det jo kobles opp mot mer konkret form også .
  Ole Brum vet du- ja takk begge deler.
  Du skriver godt kjære deg, og du ressonerer klokt etter min mening. Jeg tenker du konkret har mange erfaringer du kan dele – utfordringer du har løst , hvordan berører ME den nærmeste familie ? ER man ME, eller HAR man ME ? Hva med barna – for den som har barn- hvordan ha gode samværstunder uten krefter ? Nærvær – er det en måte å være sammen på for den som ikke orker å dra langt fra heimen ? Må alle foreldre stille opp som heiagjeng ved aktiviteter, eller kan man være «heiagjeng» også fra sofakroken – å være inntill ? Å dele pledd med mamman sin kan sikkert gi mye mer på mange vis- en fordel sammenlignet med «gjøre»- foreldre.
  Dette falt inn hos meg akkurat nå- kanskje finner du noe du kan bruke ? 🙂
  Vi «sees» , ønsker deg en god kveld !

  Liker

  1. Takk for tilbakemelding og tips! Jeg har vært innom mange idéer, men så lenge jeg ikke er anonym har jeg mange hensyn å ta. Utfordringen ligger i god formidling samtidig som de viktigste blir ivaretatt. Jeg skal ta med meg tipsene dine.

   Og jeg ser fram til å følge med på hvordan bloggen din utvikler seg!

   Liker

 3. Hei! Jeg takker igjen for at du ga meg denne bloggprisen. Akkurat nå har jeg ikke energien til å legge mye arbeid i å videreføre den. Regner med du forstår det. Men takk for at du satte bloggen min i et godt lys! Du har en flott blogg. Ine

  Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s