Leve med ME

Det kjennes litt som frihet

Da vi kjøpte hus, var jeg tidlig ute med å definere hekken som min oppgave. Av en eller annen grunn liker jeg å klippe, det er kanskje noe med at resultatene kommer raskt?

Jeg vet ikke når jeg klippet hekken sist, men mannen min har gjort det flere ganger enn jeg. Det er bare nok en oppgave jeg har måttet gi fra meg. Og jeg synes det er litt trist. Som så mye annet. Men, i motsetning til mange andre ting er det ikke veldig viktig at nettopp jeg gjør dette. Det er bare en personlig liten lyst.

Å ta bort en oppgave og erstatte den med en annen, er vanskelig. Det er en mental prosess. Det er dessuten er prioriteringssak, hvilke oppgaver som vektes høyere enn de vanlige, for alle oppgaver tar mye mer tid enn den som selve oppgaven krever.

Derfor er jeg veldig spent på hvor lenge jeg må betale for dette, for endelig fikk jeg det til:

20140705_183709
– storfornøyd og nyttig! –

Det er nesten som om uteplassen vår er blitt dobbelt så stor etter at hekken ble halvert. Det kjennes ikke like innestengt lenger. Befriende!

Selv om det garantert har sin pris, så er det iallfall kommet noe godt ut av den prisen. Og det betyr også noe.

Det kjennes litt som frihet.

 

6 kommentarer om “Det kjennes litt som frihet

 1. Bare smilet ditt er verdt prisen! Det er ikke helt sant, men det er godt å se deg smile slikt og jeg forstår hva det betyr for deg å «klare sjøl».

  God hvile.

  Liker

 2. Jeg kjenner meg så godt igjen i det hekkeprosjektet. Det eneste jeg makta over i år var hekken. Den var fint frisert da sommeren kom…. Også kom åma og spiste den opp😭 Nå er det bare tomme greiner igjen og jeg er arbeidsledig😜

  Liker

 3. Jeg vet hvordan det er å måtte gi fra seg ansvaret, når man aller helst skulle gjort det selv! Men jeg tenker som så, at alt jeg klarer er bedre enn ingenting! Å som du sier, er alt en prioriteringssak! Etter å ha lest gjennom bloggen din i går, ga du meg inspirasjon til å starte min egen. Hvor vidt jeg klarer å holde den ved like, vil tiden vise. Men jeg tror det kan være godt å få ut tanker og følelser ett sted. Ta gjerne en titt innom. -Klem fra Assa-

  Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s