Leve med ME

Tankestans

Jeg står stille. Helt i midten. Jeg rører ikke på meg og tankene flytter seg ikke.

Jeg puster, og hører lyden av knatring som skapes av fingrene som treffer tastene. Jeg ser resultatet av lydene på skjermen framfor meg. Det er bevis på at jeg er.

Jeg venter. Og tiden forflytter seg; lyset utenfra konstaterer det.

Dette er en av de dagene der ting skjer, men lite oppfattes. Det skjer ting rundt meg og det indre påvirkes ved at kontrollen tappes, som om jeg var plassert på en karusell noen andre har gitt fart. Jeg sitter i midten og «sovner» før jeg får gjort noe, før den gode følelsen av å ha utrettet noe kommer fram.

Et sted, langt borte i bevissthetens mørke krok, finnes kreativitet og livlig engasjement. Alt jeg vil si, alle de viktige temaene. Gjemt bort på ubestemt tid. Jeg kan ikke fordra det.

Jeg har ikke tid til å ikke produsere, dele, stå helt stille i midten av andres storm. Jeg vil ikke forsvinne inn i en taus, støvete verden. Jeg vil skape forbindelser og være en del av, ikke sitte på tribuneplass og la andre bestemme dagsorden.

Jeg tenker trege tanker, men vil heller gjøre og være. Besøke deg.

Reklame

16 kommentarer om “Tankestans

 1. Å så nydelig! Jeg har samme sykdom som deg, samme livet. Du skriver akkurat slik som jeg tenker og ønsker selv og skrive.. Kan jeg få legge dette innlegget ditt på bloggen min? Med link til din blogg selvklart 🙂 anetteaurora.com

  Liker

  1. Hei Anette!
   Velkommen til bloggen min!

   Det er store ord du gir meg. Det er veldig flott når det jeg skriver når inn slik du forteller, og at du selv ønsker å skrive på samme måte. Husk at du må finne din stil, når du skriver mye finner du din egen stemme og utvikler den.

   Du kan få publisere innlegget mitt hos deg, som en gjestebloggpost. Husk å lenke tydelig til meg, slik at leserne dine forstår hvor teksten er hentet fra. Veldig bra at du spør først!

   Liker

  1. Jeg er nok litt utålmodig av meg, så følelsen av innestengthet kommer raskt. Jeg liker ikke pauser!

   Vil du forresten legge til bloggen din til listen min over ME-blogger? I tilfelle kan du sende meg en epost med lenke til bloggen din og en kort presentasjon. Jeg vil gjerne ha den med, for den er så fin!

   Liker

   1. Takk for det:) kan sende deg en dag jeg!
    Vet alt om utålmodighet. Jeg trasser og krangler med meg selv om dagen jeg også. Starter på prosjekter som tar mye lenger tid enn jeg hadde tenkt… Vel, så får det ta den tiden, men… Blir nok litt skriving i morgen. Nå er det vel egentlig natt?

    Liker

    1. Huff, ja, kjenner igjen det med prosjekter som tar mye lengre tid enn man trodde det skulle ta! Og så oppdager man brått at man har sittet og glodd uvirksom altfor lenge istedenfor å faktisk gjøre noe, eller heller bruke tiden til å hvile. Veldig dumt.

     I morgen skal jeg lese deg igjen.

     Sov godt!

     Liker

 2. Er her… Lyttar på deg… Ventar på orda dine…
  Og du må ta deg den tid det trengs..
  Men aldri gi deg..
  Ikkje forbli taus..
  Fordi di stemme trengs..
  Ei stemme som kan vere eit talerør for dei som er tause!
  Takk at du deler!

  Varm klem

  Liker

  1. Jeg har fått en utfordring, som jeg må ta, som vil merkes i bloggen, så bare jeg får bort den tyngste trøttheten må det bli større fart over tekstene her. Takk for at du følger med!

   Liker

 3. … Men så produserte du noe likevel! Kanskje ikke det du aller helst ville, men det var en fin tekst 🙂 Resten kommer.

  Håper du får en god dag.

  Liker

  1. Stillestående dager er lange og det er en prøvelse. Noe uttrykk letter det indre trykket. Og så er det den kunsten å gjøre det kroppen trenger mest av alt, da..

   Ønsker deg en fin uke og takker for at du tok turen innom meg!

   Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s