Humor og ironi

Spor av arbeid dagen derpå

Midt på lårene sitter en rusten skrue og klør. Den vrir litt på seg når jeg går. I går ble den skapt, i dag ble den født. Den blir, som en velkommen gjest.

Den er et fysisk resultat jeg bare merker selv. Når jeg ser mot vinduet stopper ikke blikket, men fortsetter ut. Verden er ikke grå, men solens stråler fyller rommet ute og noe av den kommer inn. Slik var det ikke i går.

Jeg har fjernet skiten, fylt bøtta med møkk. Når jeg ser ut er den rustne skruen i låret en fornøyelse, rene vinduer og persienner en glede.

Det er ikke det praktiske resultatet i seg selv som gleder mest, men følelsen av å ha gjort noe som gir tilfredsheten. Det normale er ikke lår som skriker av muskler som er brukt når det er snakk om så lite, men støle muskler er normalt for den som trener.

Jeg trente i går! Jeg vasket vinduer og bøyde meg opp og ned langt oftere enn vanlig.

Og folk påstår at Personlig Trener er en forutsetning for å klare å trene? Pøh, hverdagen er nok i seg selv!

Reklame

10 kommentarer om “Spor av arbeid dagen derpå

 1. Jeg kjenner meg igjen i formuleringen din, som om du har satt ord på tanker jeg selv ikke klarer å sette ord på og som alltid har en tendens til å sette seg fast i en klomp i halsen. Ønsker deg flere gode «treningsdager» og at ordene fortsetter å komme. Takk for at jeg fikk lese akurat disse ordene fra deg.

  Liker

 2. Hurraaaaaa 🙂 Så fint at du ikke bare fikk rene vinduer og perisenner- men at du også sitter igjen med en slik god opplevelse og følelse 🙂

  Liker

 3. Tenk at det kan glede så å gjøre fint hjemme. Det er ingen selvfølge og derfor er det viktig å glede seg. Idag har jeg tørket av kjøkkenskapene. Halleluja! 😉

  Liker

 4. Det hørtes deilig ut. Følelsen etter en fysisk anstrengelse skal aldri undervurderes, det er nå min mening 🙂 (Og i motsetning til meg får du jo raske, synlige resultater av treningen også!).

  Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s