Blogging

Blog award til meg! Og bloggtips til dere

Denne bloggen har fått sin første blog award og det er stas!

Takk for blog awarden!

Bloggprisen skal bringes videre til

 •   3-5 blogger med 200 eller færre følgere, som du synes fortjener denne prisen

og videre sier reglene at

 • bloggikonet skal limes inn i teksten hos den som mottar prisen
 • jeg skal takke den som ga meg prisen og lenke til vedkommende
 • jeg skal legge igjen en hilsen til dem jeg gir prisen videre til

Det er mange flinke bloggere som kunne trenge ekstra oppmerksomhet, så det er ikke lett å velge, men valget må tas og denne gangen velger jeg å fremheve:

Trude/Fremad i alle retninger – fordi tekstene gjør det tunge mindre tungt og gjør at smilet mitt kommer fram

Miss Ducky/Andedammen –  fordi tekstene dine bør deles med flere. Det er lett å kjenne seg igjen i det du skriver om livet med ME og hvilke problemstillinger og tanker det fører med seg

Onkel Johnny – som nesten er som en ordentlig onkel for meg, til tross for at vi er omtrent på samme alder

Gry Finstad Molland/Livets fargerike nyanser – fordi hun gjøre en god jobb for sin ME-syke datter, men også for mange andre pårørende i samme situasjon

Maria/Pause fra livet – en ny stemme som uttrykker frustrasjon over et liv som har stoppet opp

Jeg håper dere vil ta imot denne lille oppmerksomheten fra meg! Den krever litt oppfølging, men det er lov å jukse, det har jeg bestemt. Om du ikke orker gjøre alt som står i reglene, kan du nøye deg med å lime inn award-ikonet eller rett og slett bare ta til deg at jeg liker bloggen din og ønsker at flere skal lese den. Du velger. Det er ikke meningen at dette skal være en belastning for deg.

Nå ser jeg fram til å bli kjent med flere bloggere gjennom deres anbefalinger!

Reklame

16 kommentarer om “Blog award til meg! Og bloggtips til dere

  1. Blog award er en fin måte å dele gode blogger på, kunne anbefalt en god del andre også, men begrenset meg til disse. Ser at mange av mine andre favoritter har fått prisen fra dem jeg har gitt til. Det er bra!

   Liker

 1. Den beste bloggawarden :)! Som alltid når jeg er innom bloggen din, dukker det opp noen spørsmål. Jeg har surfet mye rundt i blogguniverset, og møtt på mange personer med ME, og i dette innlegget prisgir du flinke folk som enten har eller er berørt av ME. Har du noen tanker om hvorfor så mange med ME skriver blogg?

  Liker

  1. Så hyggelig at du stiller spørsmål og ikke bare holder de for deg selv!

   Jeg vet ikke om det er særlig mange med ME-diagnose som blogger eller om du har vært heldig som har kommet over mange?

   Jeg leser også mange blogger, blant annet såkalte sykdomsblogger skrevet av folk med mange slags diagnoser. Jeg har ikke funnet noen undersøkelse som viser hva slags diagnoser folk som sykdomsblogger har, men det er et interessant tema.

   Det jeg synes går igjen hos dem som skriver om en sykdom som det er knyttet stigma til er behovet for å opplyse og lære folk om hvordan livet med sykdom er, å «få det ut» og å søke fellesskap og trøst hos andre. Mange har liten støtte hos i egen omgangskrets og søker derfor et fellesskap på nett som erstatning.

   Et spørsmål til deg: Synes du denne bloggen blir for ME-intern eller er tekstene universelle?

   Liker

   1. Først og fremst synes jeg du skriver bra. Jeg vil ikke uttale meg om bloggen din som helhet, men svarer som følger: Liker å lese dine universelle tekster.

    Liker

    1. Det er bra at du finner noe du liker her inne!

     Bloggen er først og fremst en ME-blogg, men når jeg har kapasitet til det synes jeg det er fint og givende å skrive mer universelle tekster som ikke er sykdomsspesifikke. Det er så mange temaer å ta tak i som først og fremst handler om å være menneske, som handler om hvordan vi blir møtt og hvordan vi forholder oss til oss selv og andre.

     Derfor synes jeg det er flott dersom bloggen også appellerer til folk som ikke selv lever med ME!

     Liker

 2. Gratulerer med blog award! Prisen er så absolutt fortjent – du skriver fine tekster, og at de treffer mange er det vel ingen tvil om. Tusen takk til deg for at du gir videre til meg – veldig uventet, og veldig hyggelig!

  Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s