Media, samfunn og meninger

På trykk i Tønsberg Blad

Den siste drøye uken har den ene gode nyheten etter den andre kommet. Endelig skjer det mye i det såkalte ME-miljøet som er preget av håp. Endelig, etter flere år med en allmenn forståelse av at ME er en psykisk sykdom eller en form for alvorlig utbrenthet, blir det bred mediadekning på at det ikke er tilfelle.

Mye tyder på at ME er en autoimmun sykdom, bare videre forskning vil vise hvor mange ME-pasienter det gjelder for. Endelig er det funnet en medisin som har gjort mange friske og i stand til å jobbe igjen.

I glede over dette skrev jeg Gladmelding med CV og fant ut at denne ville jeg ikke holde for meg selv, men dele med flere enn leserne av bloggen. Jeg hadde en forventning om at lokalavisa ville lage en reportasje om de gode nyhetene for ME-pasienter, men siden det ikke skjedde, gjorde jeg noe med saken selv. Altså sendte jeg inn bloggposten med en liten informasjon om siste ME-nytt. Innlegget kan du lese ved å trykke på denne linken. Stikk gjerne innom og legg igjen en hilsen eller kommentar i kommentarfeltet som ligger på bunnen av artikkelen.

En oversikt over artikler etter nyhetene om resultatet av ME-forskningen finner du her.

4 kommentarer om “På trykk i Tønsberg Blad

    1. Takk for det. Jeg ser at noe er endret fra originalteksten slik at rytmen er noe forskjøvet, men selve meningen er som den skal være. Litt stas å komme på trykk, det er første gang. Skummelt stort bilde på nettet, får vel snart henvendelse fra en kosmetisk kirurgisk klinikk eller noe.. ingenting er skjult.

      Liker

  1. Gratulerer med å være På trykk, Anne-Helene! Veldig bra at du tok initiativ – og dobbelt bra at de tok den inn 🙂
    Eksponeringen en stor – men bildet skal du ikke bekymre deg for!

    Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s