Blogging

Tips meg om ME-blogger

ME trenger ikke være hovedtemaet, men en del av bloggen. Jeg lager en egen «side» for me-blogger, som du kan se på bildet i headingen på bloggens framside. Legg igjen link og en kort beskrivelse av hva slags blogg det er.

Kan du hjelpe meg?

10 kommentarer om “Tips meg om ME-blogger

 1. Jeg skriver av og til om ME, men aller mest om hverdagene og det de fylles med, mikrofyll.. Og om sakte fart. Sneglefart. På det meste. Så det kan vel kanskje ikke kalles en ME-blogg. Den er mest for de jeg kjenner, som har lurt på hva som skjer og det er derfor min opprettholdelse av livet jeg hadde tidligere.
  Din har jeg akkurat funnet. Jeg kommer til å følge deg.
  Ha en fin dag!

  Liker

  1. Tingelingeling
   Nå er du lagt til i oversikten! Jeg følger bloggen din som «oppsummert», så vet du det når du ser et annet brukernavn enn melivetpaaslep.

   Takk for at du følger meg!
   Snakkes.

   Anne-Helene

   Liker

 2. Hei. Jeg skriver om mat uten melk, gluten og sukker og litt til (det er det som er bl.a. om M.E, men også proteinintoleranse, lekk tarm og enda mer) Bloggverdenen er et flott sted der man kan lese historiene til andre med samme skjebne eller andre skjebner. Jeg følger deg på veien og håper våren bringer bedre helse og innmattelse (motsatte av utmattelse 😉 hehe)

  Liker

  1. Supert, Ellen!
   Jeg skal jobbe videre med listen i morgen, da blir din blogg med.

   Takk for at du følger meg, veien er lang når stegene er korte, men på et eller annet tidspunkt kommer vi fram dit vi skal!

   ~ Anne-Helene ~

   Liker

  1. Takk, Miss Ducky, nå er du lagt til!

   Har såklart vært innom bloggen din for å hente link. Jeg savner en «Følg denne bloggen»-knapp (Google kontaktnettverk), vil du ikke ha det? Jeg synes det er lettere å følge en bloggspot-blogg med kontaktnettverket, men om du ikke vil ha det, kan jeg bruke RSS, altså.

   Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s