Refleksjoner rundt behandling og bedring

Stilling som prosjektleder «.. å velge det beste» – etablering av helhetlig behandlingslinje ME/CFS

Et bedre tilbud til mennesker med CFS/ME skal etableres i Vestfold. Dette er en satsning på tilbudet til pasientgruppen mellom Sykehuset i Vestfold, Medisinsk klinikk og Klinikk FMR, Kysthospitalet.

SiV skal samarbeide med Sandefjord kommune og brukerorganisasjonene MENIN og Norges ME-forening, noe som er spesielt med tanke på de er ulike erfaringene brukerorganisasjoner og forskningsmiljøer har med symptomer og hva som hjelper, jamfør denne forskningen.

Jeg har tidligere skrevet om ME-senteret i Vestfold. Det ser ut til at prosjektlederstillingen er en konsekvens av opprettelsen av ME-senteret. Det ser lovende ut, jeg ser fram til å få mer informasjon om hva som skjer.

Prosjektlederstillingen er 100% stilling og prosjektet er planlagt over tre år, men arbeidsforholdet gjelder for ett år om gangen, da det avhenger av videre finansiering. Søknadsfrist er 18.3.2011

Nærmere opplysninger fås hos klinikksjek Kari Marthinsen tlf 930 580 90 eller hos avdelingssjef Jon Anders Takvam tlf 930 69 659

Du kan lese mer om stillingen på www.siv.no

Reklame

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s