Leve med ME

Urytmisk dans

Urytmisk danser jeg til musikken i stua, alltid på rytmisk etterskudd. Oppvaskmaskinen har kommet til tørkeprogrammet og gir bare en liten, varm pustelyd fra seg. En behagelig liten hvisken.

I tidligere tider var jeg myk, det fantes ikke den bevegelsen jeg ikke kunne gjøre, jeg orket til og med å bevege meg så mye at jeg merket jeg var myk.

Nå er jeg så stiv og treg at jeg ikke kan følge musikken og snur jeg raskt på meg, mister jeg balansen og verden får fart på seg.

Jeg er fremdeles myk, men bare på de plassene man helst ikke vil være det. Jeg drømmer om å kunne trene, om å få tilbake den kroppen som kunne danse i smug og som fingrene ikke forsvant i, men som hadde markerte muskler synlig for det observante øyet.

Jeg drømmer om en kropp som virker.

Reklamer

5 kommentarer om “Urytmisk dans

 1. Har du prøvd tankedans. Det er jo selvsagt noe helt annet og jeg skjønner at det ikke har noe med saken å gjøre egentlig. Men, det er fantastisk herlig. Ligge å høre på musikk og bare føle hvordan du vil bevege kroppen og se det for seg inni hodet. Jeg syns det er fantastisk.

  Liker

   1. Det er litt mer enn å bare visualisere dans, for du ser det ikke bare foran deg, du føler det med hele kroppen, selv om du egentlig ikke bruker kroppen. Du føler det mer enn du ser det foran deg.

    Liker

 2. Har hatt danserunder med 5-åringen nå i det siste og det er så kjekt at jeg får lyst å gråte. Det blir noen minutter til musikk som han har valgt ut på spotifyen. Han har egen spilleliste som han er så stolt av:-)

  Er det noe jeg virkelig savner så er det å danse, jeg elsket det og for å drive med litt selvskryt-så var jeg faktisk flink, hadde god rytme og god kroppskontroll.
  Vet at ferdighetene er der enda, men de er litt rustne. Men en vakker dag skal jeg igjen kunne svinge meg i dansen og føle musikken i margen uten at det oppleves som støy.

  Gleder meg allerede:-))

  Liker

  1. Jeg husker i tidligere tider.. hehe.. så altfor lenge siden jeg danset rundt på gulvet med guttene (altså barna mine!), til og med uten å bli svimmel.

   Tenker nok du var flink, Lene, du skulle legge ut et lite filmklipp på youtube, vet du! 🙂

   Liker

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s