Leve med ME

Tankeprodusenten

Det er ikke tomt, jeg vet det er mye der inne som ikke er tilgjengelig nå. Som om en propp er satt inn lagres mer og mer og det kjennes som om det surrer og koker av seg selv. Mange tanker og helt sikkert noen følelser, som jeg ikke får tak i og derfor ikke kan sette ord på. Det klusser seg til og det som kommer ut er like rotete som det på innsiden.

Jeg er på let etter tanker som hjelper, tanker som fører meg fram, som ikke bryr seg om ting jeg ikke liker, men gir meg det jeg trenger. Tanker jeg selv produserer, som er mine helt fullt ut og som ikke lar seg forhindre eller sensurere.

Jeg er på let etter det gode, det som får meg til å le. Jeg er på let etter det nye som ikke er som det var. Jeg er på let etter noe å gjøre som kan gi liv til det livet jeg lever, som ikke lar seg stoppe av hindre, men som strekker ut beina og skyver meg fram.

Jeg er på let etter noe eget som er mitt og som også kan bli ditt, som du kan ta del i fordi jeg tror på det jeg gjør. Fordi jeg liker framgang og hopper over motgang. Jeg må ha noen pauser fra meg selv, noen pauser jeg ikke velger, men som kommer uten at jeg vil.

(Sånne dumme ME-stoppsignaler som ikke lar seg ignorere, for hvis jeg gjør det mer enn en gang tar ME-en hevn og sender meg rett til sengs som de gjorde med usikkelige barn i gamle dager.)

Reklamer

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s